Мед Атлант

Головний магазин нашого міста: як «АТБ» підтримує Івано-Франківськ

Комфортні супермаркети «АТБ» сьогодні цілодобово працюють у 264 населених пунктах 23 областей України, у тому числі й на нашій Франківщині.  Вже понад три з половиною мільйони постійних клієнтів довіряють найбільшому ритейлеру країни. Ми знаємо, що покупки в дискаунтерах  «АТБ» є надзвичайно вигідними. 

Динамічний розвиток мережі є невід’ємною складовою стратегії компанії. Щорічно відкривають близько сотні нових дискаунтерів, а у вже працюючих магазинах  проводять модернізацію. Оновлені «АТБ» створюють за сучасною концепцією енергозбереження, екологічності та зручності торгових приміщень, щоб підвищити рівень сервісу для покупців. У таких  магазинах є відділи «Свіжа випічка», «Свіже м’ясо», «Свіжа риба». Помітно розширили асортимент зелені та салатів у відділі «Овочі та фрукти». Також у приміщеннях супермаркетів, які стають дедалі більш комфортними, просторими та зручними, встановлюють автомати для приготування смачної натуральної кави, морозива та соків.

Дискаунтери «АТБ» гарантують якість продуктів і товарів першої необхідності. Асортимент магазинів «АТБ» перевищує 3,5 тис. найменувань. Більш як 900 з них представлені товарами власних торгових  марок і власним імпортом.  Відділ якості  компанії проводить системні внутрішні перевірки. Вони бувають планові і позапланові. Мережа «АТБ» уже понад чверть сторіччя пропонує найнижчі ціни на ринку роздрібної торгівлі. Будь-який  товар у такому дискаунтері коштує на 10–15% дешевше, ніж деінде, а ціни на продукцію власного виробництва можуть бути нижчими навіть на 40%.

Цікаво, що багато інноваційних рішень, які сьогодні є нормою для всіх вітчизняних супермаркетів, вперше були впроваджені саме в «АТБ». Деякі з них є власною розробкою команди цих фахівців – йдеться про новітню  систему  рекуперації тепла, стандарти комфорту та зручності викладки  товарів тощо.

Компанія збудувала найбільшу логістичну мережу в країні, має чималий власний автопарк і близько десяти інноваційних  мультитемпературних складських центрів.

«Сучасна логістична інфраструктура дозволяє вчасно доставляти продукти та товари до супермаркетів «АТБ» незалежно від того, де вони розташовані. Цілодобово здійснюється чітке планування й облік руху товарних потоків територією майже усіх регіонів України», – повідомила заступник генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет» Наталія Шаповалова.

Аби ми з вами щодня могли купити свіжі продукти найвищої якості, вантажівки «АТБ» кожного місяця долають величезну відстань – понад п’ять мільйонів кілометрів. Для порівняння: це як вісім тисяч разів з’їздити з нашого Івано-Франківська до Києва!

На сьогодні вже функціонують 1036 таких магазинів. В усіх регіонах дискаунтери корпорації «АТБ» стали важливими інфраструктурними об’єктами. Вони  наповнюють міські бюджети, сплачуючи податки, забезпечують понад 50 тисяч громадян стабільною роботою, пропонуючи гідну зарплату, демонструють ефективність інноваційних технологій, долучаються до соціальних і  благодійних проєктів.

Магазини «АТБ» – це комфорт і турбота про покупців. Вигідне розташування, майже завжди великий і зручний паркінг,  охайна територія навколо маркетів, доступні ціни та  висока якість товарів –  ці чинники зробили «АТБ» найулюбленішими магазинами українців і  важливими інфраструктурними об’єктами кожного міста нашої країни.

Автор: Костянтин Полонський

 

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...