Мед Атлант

Поліцейські презентували соціальний ролик, який закликає не сідати за кермо нетверезими. ВІДЕО

Соціальним відеороликом «Другого шансу може не бути – не сідай нетверезий за кермо» поліцейські мають на меті звернути увагу громадян до проблеми дорожньо-транспортних пригод, а також аварій, які вчинені водіями у стані сп’яніння.

27 листопада правоохоронці Івано-Франківщини організували подію в громадському ресторані Urban Space 100, щоб нагадати прикарпатцям: значна кількість ДТП стається тоді, коли водії керують автомобілем у нетверезому стані.

У відеоролику один водій їде напідпитку, а інший – тверезий. В останнього в салоні перебувають дочка і дружина. Під час поїздки вони будують плани на майбутнє і діляться щасливими моментами життя, як раптом автомобіль з нетверезим водієм виїжджає на зустрічну смугу і зіткнення уникнути неможливо… Час зупиняється і в цей момент захмелілий водій розуміє, що він зробив…

Поліцейські Івано-Франківщини презентували соціальний відеоролик, який закликає не сідати за кермо нетверезими

Бережіть життя – керуйте відповідально!Соціальним відеороликом «Другого шансу може не бути – не сідай нетверезий за кермо» поліцейські мають на меті звернути увагу громадян до проблеми дорожньо-транспортних пригод, а також аварій, які вчинені водіями у стані сп’яніння. Ми, правоохоронці Івано-Франківщини, сподіваємося, що взаємодія поліції та громадськості, а також свідомість кожного водія може позитивно вплинути на вирішення цієї проблеми. Пам`ятайте, другого шансу може не бути…Інформація на сайті за посиланням:https://bit.ly/2QVnbxB#ifpolice #поліція #Прикарпаття Національна поліція України МВС України

Опубліковано Поліція Івано-Франківської області Середа, 27 листопада 2019 р.

Ми хочемо нагадати учасникам дорожнього руху, що часто ДТП стаються за участю водіїв у стані сп`яніння. Статистика – невтішна: 332 аварії від початку 2019 року за участю водіїв у нетверезому стані. В цих ДТП 20 людей загинули, а 118 – травмувалися. За вказаний період поліцейські склали 3054 адмінпротоколи за керування у стані сп’яніння, – каже начальник сектору комунікації поліції області Христина Максимчак.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...