Мед Атлант

Жінка, яка облила головного лікаря Косівської райлікарні зеленкою, заплатить 2 тис штрафу

22 листопада у Косові відбувся суд у справі жінки, що облила головного лікаря Косівської ЦРЛ зеленкою.

23 жовтня 2017 року приблизно о 11 годині 40 хвилин жінка в Косівській центральній лікарні вилила на голову головного лікаря зеленку. Чоловік отримав опіки повік, йдеться у матеріалах справи.

Допитана в судовому засіданні обвинувачена свою вину не визнала та пояснила: в той час її взагалі не було в Косові. Вона була в Івано-Франківську в своєї дочки. Про події, що відбулися в Косівській ЦРЛ, вона дізналася із фейсбуку. З її слів, під час допиту на неї чинився тиск начальником поліції та слідчим. Вони її викликали, оскільки вона була свідком в іншому кримінальному провадженні і сказали їй підписати документи. Жінка під тиском і підписала. Їх дії вона не оскаржувала. Вважає себе невинною в обвинуваченнях та просить її виправдати.

У суді свідки розповіли про те, що бачили жінку  і підтвердили, що злочин скоїла саме вона.

Потерпілий пояснив, що біля 11 год. після наради у Косівській РДА приїхав на роботу. Секретарка повідомила його про те, що до нього на прийом є багато людей у військовій формі. Коли вони зайшли в кабінет, то він побачив знайомого чоловіка, усіх решту не знав. Люди почали пред`являти претензії, що вони не задоволені його роботою. Мовляв, хай пише заяву про звільнення. На що він пояснив: якщо колектив скаже написати таку заяву, то він її напише.

Пізніше він вийшов в туалет і за ним вийшов хтось із присутніх. У вбиральні жінка й на нього вилила зеленку.

Що стосується твердження обвинуваченої про те, що на неї чинився тиск з боку працівників поліції,  то воно не знайшло свого підтвердження в судовому засіданні, – йдеться в матеріалах справи.

Суд визнав жінку винною та призначив штраф – 2 550 грн.

Читайте також: Головний лікар, якого облили зеленкою, переконаний, що це замовлення конкурентів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...