Мед Атлант

Єпископ із Канади молився в Івано-Франківську

У неділю, 1 грудня, в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового, що в Івано-Франківську богослужіння очолив Владика Кен Новаківський – єпарх Нью-Вестмінтерський (Канада) у співслужінні пароха парафії митр. прот. Юрія Новіцького та священиків храму.

Про це інформує пресслужба Архієпархії УГКЦ. У своєму повчальному слові, пояснюючи євангельську розповідь про оздоровлення дочки голови синагоги Яіра та кровоточивої жінки, Владика Кен зосередив увагу присутніх у храмі на темі віри та довіри до Божого провидіння.

Чи ті хто має важливу потребу в житті, маючи живу віру шукають Господа, чи звертаються до нього у своїх потребах та чи взагалі свідомі того, що Бог поряд з ними? Чи вони вміють дякувати за дари, які Господь посилає, чи вміють запрошувати тих та підказувати тим хто потребує, що задоволення своїх потреб вони мають шукати тільки у Господі? Адже Євангеліє чітко показує приклад двох віруючих людей, що приходять до Господа і отримують те за чим звернулися до нього, – пояснив проповідник.

На завершення Божественної Літургії Владика привітав усіх іменинників – Платонів та Романів, бажаючи Божого благословення та всіх Господніх ласк.

Фото: Архієпархія УГКЦ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...