Мед Атлант

Понад 20 аварій на Прикарпатті: правоохоронці нагадують про складні погодні умови

В Івано-Франківській області за минулу добу зареєстровано 24 ДТП. Здебільшого аварії траплялися через погодні умови на дорогах, незмінені шини на зимові і через порушення ПДР. На щастя, аварії без потерпілих.

2 грудня в Івано-Франківській області та в обласному центрі ускладнилися погодні умови: від мокрого снігу на дорогах утворюється ожеледь, особливо в гірських районах, повідомляють у пресслужбі поліції.

Правоохоронці рекомендують не виїжджати без необхідності на власному автотранспорті, стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні. Щоб вчасно відреагувати на різке ускладнення умов пересування, необхідно дотримуватися Правил дорожнього руху та не виконувати небезпечних маневрів при пересуванні.

У поліції звертають особливу увагу водіїв щодо зміни літніх шин на зимові. Також в жодному випадку не можна сідати за кермо у нетверезому стані.

Пішоходів просять бути уважними особливо в вечірню пору доби і переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофору.

Пам’ятайте, на автошляхах області працюють екіпажі секторів реагування патрульної поліції , тому якщо вам потрібна наша допомога – телефонуйте на лінію “102”, – нагадують у поліції.

Читайте також: На Косівщині в ДТП потрапила вантажівка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...