Мед Атлант

Убивство 3-річного хлопчика в Києві: суд обиратиме запобіжний захід підозрюваним. ВІДЕО

З’явилися деталі слідчого експерименту з підозрюваними у вбивстві дитини в Києві.

4 грудня суд обиратиме запобіжний захід підозрюваним у замаху на бізнесмена та в убивстві його 3-річного сина в центрі Києва. Напередодні правоохоронці провели слідчий експеримент.

Про це йдеться у сюжеті ТСН, пише “Уніан“.

З одним із підозрюваних слідчі ходили біля перехрестя, ймовірно, хлопець повідомляв спільнику про початок руху авто Соболєва. Другого підозрюваного завели в готельний номер і на балкон – звідки той, за версією слідчих, і стріляв.

Керівники готелю розповіли журналістам, що стрілець винайняв номер на 6 діб. Це був перший день його перебування. Із собою, крім карабіна, він приніс складену картонку, щоб накритися нею, коли лежав на балконі.

Нагадємо, увечері 1 грудня в центрі Києва невідомі обстріляли позашляховик Range Rover, за кермом якого перебував депутат Київської облради від «БПП Солідарність», власник ресторану «Маріо» В’ячеслав Соболєв. Унаслідок стрілянини загинув трирічний син депутата, який був у салоні автомобіля. Наступного дня, 2 грудня, поліція повідомила про затримання підозрюваних у вбивстві дитини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...