Мед Атлант

У Франківську “МАРСіани” 3 години рятували кота з вентиляції. ВІДЕО

Сьогодні, 5 грудня,у Франківську “МАРСіани” 3 години рятували кота з вентиляційної шахти.

Про це вони написали на своїй сторінці у фейсбук.

Це ж треба трапитися такому співпадінню. Ще 04.12.2019р. деякі активісти писали, що МАРС нічим не запам’ятався, хіба що рятуванням котиків та голубів. І що? Зранку, 05.12.2019р. до нас через фейсбук звернулась мешканка Івано-Франківська з проханням дістати її котика, який впав у вентиляційну шахту. Як справжні рятувальники, ми не могли не прийти на допомогу. Рятувальна операція проводилась протягом 3-х годин. Можливо, деякі активісти і впоралися би за 5 хв.? Не знаю. Але котик врятований, а в нас стало на одну прихильницю більше, – зазначили вони у дописі.

Це ж треба трапитися такому співпадінню. Ще 04.12.2019р. деякі активісти писали, що МАРС нічим не запам'ятався, хіба що рятуванням котиків та голубів. І що? Зранку, 05.12.2019р. до нас, через фейсбук, звернулась мешканка Івано-Франківська з проханням дістати її котика, який впав у вентиляційну шахту. Як справжні рятувальники, ми не могли не прийти на допомогу. Рятувальна операція проводилась протягом 3-х годин. Можливо деякі активісти і справились би за 5 хв.? Не знаю. Але котик врятовий, а в нас стало на одну прихильницю більше. #всебудекотики, #вонирятуютьтількикотиків

Опубліковано Комунальна установа "Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба" Четвер, 5 грудня 2019 р.

Нагадаємо,що три муніципальні структури Івано-Франківська об’єднають в одну: “марсіан”, “муніципалів” та інспекцію з благоустрою

Таке об’єднання викликало дискусію між чиновниками. Так, керівник МАРСу Олег Бевський зауважив, що це зробити неможливо – у них ліцензія на назву підприємства.

Мер з цим не погодився. Його не влаштовує робота “вартових”, “марсіан”.

 Усі порядні люди будуть працювати. Буде називатися “Муніципальний добродії”. Ніде муніципальних добродіїв нема, тільки в нас, – зауважив Марцінків.

Видимість роботи створювати непотрібно, каже мер.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...