Мед Атлант

Подарунковий гід: краща побутова техніка

Знайти в передноворічній метушні саме те, що дійсно варто покласти під ялинку, — завдання не з легких. Маркетологи MagaZilla сформували шорт-лист подарунків, щоб у вас було більше часу на приємні приготування.

7 подарунків, вартих уваги

Подарувати додаткові години в добі, на жаль, неможливо, але можна допомогти заощадити час вранці. Парогенератор Philips PerfectCare Elite GC — ідеальний подарунок для власників колекції сорочок. Модель оперативно розігрівається та майже не вимагає зусиль для розгладження складок. Приємний бонус — функція вертикального відпарювання. Передбачено екорежим.

Важливо! Щоб купити техніку максимально вигідно, рекомендуємо ознайомитися з ціновою політикою інтернет-магазинів на сервісі Магазилла.

Ультразвуковий зволожувач повітря Polaris PUH 8060TFD подбає про комфортний мікроклімат. Пристрій самостійно відстежить рівень вологості у приміщенні й підніме його до необхідних 40–60 відсотків, а паралельно іонізує повітря. Якщо і доведеться щось контролювати, то за допомогою пульта. Заливати воду можна зверху. Є можливість додати ароматичні масла для особливого настрою. Наприклад, м’яту або пачулі — для підвищення працездатності і поліпшення асоціативного мислення.

Близька людина буде в захваті, якщо ви подаруєте робот-пилосос Philips SmartPro Active FC 8822. Девайс видаляє бруд і пил навіть з важкодоступних місць, не пропускаючи жодного куточка й ретельно обходячи перешкоди. Завдяки таймеру почне прибирання вчасно — навіть якщо нікого немає вдома.

Тостер Smeg TSF03SSEU має 6 рівнів потужності, які забезпечують якісне підсмажування тостів на будь-який смак. Дві незалежних панелі управління дають змогу налаштувати різні режими для різних відділень.

Кавомашина Miele CM 5500 — прекрасний подарунок для пари. Завдяки функції OneTouch for Two можна готувати каву відразу для двох. Всі параметри налаштовуються індивідуально — від ступеня помелу до температури заварювання.

Кращий варіант для шанувальників соковитих стейків і для любителів влаштовувати барбекю-вечірки — електрогриль REDMOND Steak&Bake RGM-M806P.

Електромлинниця Tefal PY 6044 просто створена для смачних суботніх сніданків під довгі розмови. Подарунок оцінять гурмани та естети.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...