Мед Атлант

За добу на дорогах Франківщини травмувалися шестеро людей: деталі

Дорожньо-транспортні пригоди стались вчора, 26 грудня у Коломийському, Тисменицькому районах та Городенці.

Так, вчора о 08:10 в с. Драгомирчани, що на Тисмениччині трапилась дорожньо-транспортна пригода. Водій 1950 року народження, мешканець району, керуючи автомобілем «Citroen Berlingo», здійснював маневр розвороту та допустив зіткнення із автомобілем «Део ланус», під керуванням мешканця Борогодчанського району, інформують в обласній поліції. 

Внаслідок аварії водія та пасажира “Део ланус” з травмами доставлено до лікувального закладу.

Ще одна аварія трапилася близько 17 години в селі Шепарівці Коломийського району. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 55-річний мешканець Надвірнянського району, керуючи автомобілем «Фород Мондео», здійснюючи обгін фури, виїхав на зустрічну смугу руху та збив на трьох жінок-пішоходів 1951, 1952 та 1957 р. н., які рухались по краю проїжджої частини дороги в попутному напрямку.

В результаті ДТП пішоходів з отриманими тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Аварія, у якій травмувався пішохід трапилася в Городенці. 30-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Hyundai Tucson», здійснив наїзд на 54-річного пішохода, який рухався проїзною частиною дороги поза пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП нетверезого пішохода з травмами доставлено у Городенківську ЦРЛ.

У всіх трьох аваріях водії – тверезі.

За фактом аварій розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Правоохоронці закликають водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, і найголовніше – не наражати на небезпеку своє життя та інших учасників дорожнього руху.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...