Мед Атлант

Посадовця з ОДА, що не перевірив ремонт дороги на Снятинщині, судитимуть

Прокуратура повідомила про підозру чиновнику Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 (неналежне виконання службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам) КК України.

Між Департаментом Івано-Франківської ОДА та одним із підприємств області укладено договір на виконання робіт щодо капітального ремонту дорожнього покриття у с. Підвисоке Снятинського району на суму понад 1 млн грн, інформують у прокуратурі області.

Посадовець був відповідальним за здійснення технічного нагляду та не перевірив фактичних витрат підприємства на здійснення робіт й підписав завідомо неправдиво складений директором підприємства акт приймання виконаних робіт. В результаті таких дій підприємству перераховано понад 1 млн грн грошових коштів територіальної громади.

Під процесуальним керівництвом прокуратури до Снятинського районного суду вже скеровано обвинувальний акт щодо вчинення директором підприємства кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...