Мед Атлант

Марцінків хоче вручити відзнаку почесного громадянина народному депутату, голові правління ПрАТ “Івано-Франківськцемент”

Мер міста Руслан Марцінків збирається вручити чергову відзнаку почесного громадянина.

Вже на одній із найближчих сесій планую вручити першу відзнаку в цьому році. Цьогоріч, вважаю, що одним із достойних отримати таку відзнаку є Микола Федорович Круць – народний депутат кількох скликань, голова правління ПрАТ “Івано-Франківськцемент”. На мою думку, розвиток підприємництва потрібно підтримувати. А одним із найпотужніших підприємств в околицях міста є якраз ПрАТ “Івано-Франківськцемент”, – дописує мер.

Підприємство вдалося зберегти навіть у найважчі часи: на початку 90-х та за правління “регіоналів”. А вже зараз – підприємство потужно розвивається, активно нарощує потужність, приносить значний дохід для обласного бюджету. 

Але розвиток не можливий без впровадження новітніх технологій для оптимізації роботи, та для того, щоб відповідати усім сучасним екологічним стандартам. Важливо, коли керівник це розуміє та активно над цим працює. Думаю, що це буде не тільки заслуженою нагородою для Миколи Федоровича, але й стимулом до подальшої роботи та розвитку підприємства, – підсумовує Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...