Мед Атлант

У “чорну” п’ятницю Марцінків проінспектував Черніїв

Міський голова Руслан Марцінків у “чорну” п’ятницю інспектував Черніїв.

З 1 січня ті села, які приєдналися до Івано-Франківської ОТГ стали територією міста. Відповідно, з’явилося багато організаційних питань, які треба вирішувати найближчим часом, інфомують у мерії.

Тепер це все – власність об’єднаної територіальної громади. Дороги тут тепер обслуговуватиме КП «Благосутрій». Зовнішнє освітлення прийме на баланс КП «Міськсвітло», кладовище – КП «Міська ритуальна служба». Наше завдання – щоб мешканці села не тільки не відчули якогось дискомфорту у зв’язку з приєднанням, а й відчули, що життя покращилося, – зазначив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак.

Староста Чернієва Богдан Грейда зазначив, що такий формат роботи йому сподобався – коли можна з усім розібратися на місці.

Сьогодні у нас була робоча чорна п’ятниця – з’ясовували нагальні питання. Крім того, були у садочку. Хочемо на третьому поверсі зробити клуб за місцем проживання. Щоб дітки мали зможу у позаурочний час займатися тим, що їм подобається, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також: Чорна п’ятниця: чиновники поїхали в Підлужжя та на Тисменицьку. ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...