Мед Атлант

Прикарпатець переміг на турнірі з ММА у важкій вазі у Китаї

4 січня в Китаї відбувся турнір Tough FC, гран-прі 8 у важкій вазі.

Склад учасників підібрався дуже цікавий. Три китайця і 5 іноземців (США, Бразилія, Росія, Таджикистан, Україна) серед яких наш земляк Стас Хмильковський.

У першому ж колі іноземці вибили всіх китайців. Станіслав здобув перемогу над китайцем ТКО (добивання в партері) вже в 1 раунді. У півфіналі Станіслав мав зійтися з бійцем з Таджикистану, але той з якоїсь причини не зміг вийти на бій і його замінив переможець резервного бою, – повідомляє директор Peresvit Promotion Михаїл Росохатий.

Підсумок півфіналу, перемога над китайським бійцем КО (удар коліном в голову) в 1 раунді.
У фіналі турніру зійшлися два самих габаритних і важких бійця. Стасу протистояв 120кг., Боєць з США, давно проживає в Таїланді і виступає під нік нейм кунфу Панда. Він добре відомий шанувальникам єдиноборств з боїв у промоції Кунлун Файт і Тайфайт. Знаючи що сильна сторона Американця це стійка, Станіслав перевів опонента в партер засипав його градом ударів кулаками і ліктями то через спини, то з положення слайд маунт. У підсумку на 4 хвилині 1 раунду Стас провів задушливий прийом і змусив американця постукати.

Підсумок – 3 бої за вечір. 3 дострокові перемоги і все в 1 раунді. Пояс чемпіона Tough FC в хевівейте летить в Україну.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...