Мед Атлант

У магазині Івано-Франківська неповнолітньому продали алкоголь

11 січня представниками робочої групи під час чергового рейду виявлено, що на зупинці  особа розпиває алкогольний напій.

Працівниками відділу ювенальної превенції особу було затримано, а згодом і встановлено, що вона неповнолітня, інформують на сторінці “Тверезий Франківськ”.

Неповнолітній повідомив, що придбав алкоголь у магазині “Сімейний продукт”, який розташований в межах зупинки громадського транспорту на Коновальця.

Працівниками відділу ювенальної превенції складено протокол за статтею 156 (2) Кодексу України про адміністративні правопорушення та викликано екіпаж патрульної поліції.

Відповідальність за продаж алкоголю передбачає штраф для продавця, який коливається в діапазоні від 1700 грн. до 6800 грн. (на розгляд адміністративної комісії).

Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними,  – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В одному з магазинів Франківська неповнолітньому продали алкоголь.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...