Мед Атлант

На Прикарпатті поліцейські провели обшуки у приміщеннях колишніх гральних закладів

Прикарпатські правоохоронці продовжують роботу щодо недопущення відновлення діяльності гральних закладів.

У грудні минулого року на Прикарпатті було припинено роботу 97 гральних закладів, що діяли здебільшого під виглядом державних лотерей.

Діяльність гральних закладів не відповідає положенням Закону України “Про державні лотереї України” та суперечить Закону України “Про заборону грального бізнесу”.

Щоб не допустити відновлення гральних закладів на території області створені та продовжують працювати мобільні групи, до яких входять працівники управління стратегічних розслідувань, слідчі та працівники територіальних підрозділів поліції.

Зокрема, на днях правоохоронцями області з метою перевірки інформації щодо функціонування гральних закладів у ході розслідування кримінального провадження проведено ряд обшуків у приміщеннях колишніх гральних закладів на території м. Івано-Франківська, Калуського, Косівського і Галицького районів області. В ході обшуків встановлено, що інформація щодо відновлення грального бізнесу не підтвердилась. Вказані заклади припинили свою діяльність і на даний час не працюють.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...