Мед Атлант

SkyUp відкриє 6 нових рейсів з України в Італію, які закрив Ernest Airlines

SkyUp навесні відкриє шість нових маршрутів з Києва та Львова в міста Італії, які раніше обслуговував лоу-кост Ernest Airlines.

З 29 березня авіакомпанія запустить рейси Київ-Болонья, Київ-Рим і Київ-Бергамо. Вони будуть виконуватися тричі на тиждень. Болонья і Рим – по вівторках, четвергах і неділях. Бергамо – по понеділках, середах і суботах, повідомляє avianews.

Переліт в одну сторону по безбагажному тарифу коштує від 1530 грн. за трьома напрямками.

В цей же день авіаперевізник запустить маршрут Львів-Рим, який також буде обслуговуватися три рази на тиждень по вівторках, четвергах і неділях. Мінімальна ціна авіаквитків – від 1390 грн. в одну сторону.

30 березня SkyUp відкриє рейси зі Львова до Бергамо і Неаполя – по понеділках і п’ятницях. Авіаквитки Львів-Бергамо коштують від 1390 грн. в одну сторону, авіаквитки Львів-Неаполь – від 1150 грн. в одну сторону.

Також SkyUp почне польоти в Ламецію-Терме з Києва з 30 травня (середа, субота), Харкова – з 1 червня (понеділок) і Одеси – з 3 червня (середа).

Квитки з Києва та Одеси коштують від 2080 грн. в одну сторону, з Харкова – від 2430 грн в одну сторону.

Ernest Airlines припинив польоти 11 січня 2020 року через рішення італійської авіавлади ENAC про призупинення ліцензії лоукостера. Авіакомпанія літала зі Львова в Бергамо, Рим, Неаполь, Венецію, з Києва в Бергамо, Болонью, Рим, Неаполь, Мілан, Геную, з Одеси в Рим, з Харкова в Мілан і Рим.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...