Мед Атлант

Літак із загиблими в іранській авіакатастрофі приземлився в Україні. ОНОВЛЕНО

Літак з тілами загиблих українців в авіакатастрофі МАУ перетнув державний кордон.

Про це повідомляє Бригада транспортної авіації у Facebook, пише “Укрінформ”. 

Іл-76 Повітряних Сил ЗС України з тілами загиблих в тегеранській катастрофі пасажирів та екіпажу рейсу PS752 перетнув українській кордон і прямує до Борисполя”, – йдеться у повідомленні.

За даними “Української правди” літак із тілами загиблих внаслідок авіакатастрофи літака МАУ в Ірані близько 11 години ранку приземлився в аеропорту “Бориспіль”.

8 січня після вильоту з тегеранського аеропорту ім. імама Хомейні зазнав аварії літак “Міжнародних авіаліній України”. На його борту перебувало 176 осіб, всі вони загинули. Серед них 11 українців – двоє пасажирів і дев’ятеро членів екіпажу. Пасажирами авіалайнера також були громадяни Ірану, Канади, Швеції, Афганістану, ФРН і Великої Британії.

9 січня група українських фахівців вирушила до Ірану для розслідування авіакатастрофи. До її складу увійшли представники Держслужби з надзвичайних ситуацій, Міноборони, МЗС, МВС, СБУ, РНБО, Державної авіаційної служби, Нацбюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами та МАУ.

В аеропорту “Бориспіль” 19 січня відбудеться церемонія вшанування пам’яті загиблих унаслідок катастрофи літака компанії “Міжнародні авіалінії України” в Тегерані.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...