Мед Атлант

У франківській ЦМКЛ оновили урологічне відділення. ФОТО

Оновлене  урологічне відділення відкрили в Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні. Це одне із найбільших за площею та одне із найважчих відділень у лікарні. Тут повністю замінили комунікації, відремонтували палати та коридори.

Практично за декілька років ми оновили усі відділення. На разі ще працюємо над реконструкцією 2-х відділень: хірургічного та травматологічного/ревматологічного, – розповів директор Центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк.

А також зауважив, що попереду ще чимало планів над модернізацією закладу. Зокрема, планують оновити систему вентиляції, а також  зацікавилися встановленням сонячних батарей. За словами директора ЦМКЛ до реконструкції відділень підходять колективно та спільно вирішують, як має виглядати приміщення.

Впродовж року провели повністю ремонт всього відділення, всіх комунікацій, електропроводки, водопостачання. Крім того, оновлено всі палати, замінено пожежну  сигналізацію , сантехніку та двері.

Відремонтоване урологічне відділення складається з 11 палат та вміщає 40 ліжок.

Тут працює 10 лікарів-урологів, які забезпечують цілодобове надання кваліфікованої лікарської допомоги. Тому важливо було його осучаснити та зробити комфортним, – зазначив завідувач урологічного відділення Ігор Білик.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...