Мед Атлант

Посадовці Франківської міськради незаконно виділили землю біля міського озера для будівництва готельно-ресторанного комплексу

Івано-Франківська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво за фактом незаконного виділення земельної ділянки біля озера.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного виділення земельної ділянки у м. Івано-Франківську, за ч. 2 ст. 364 («Зловживання владою або службовим становищем») КК України.

Слідство встановило, що у 2016 році службовими особами Івано-Франківської міської ради фізичній особі було незаконно виділено земельну ділянку біля міського озера у м. Івано-Франківську площею 0,45 га для будівництва готельно-ресторанного комплексу.

На теперішній час під процесуальним керівництвом прокуратури працівниками Івано-Франківського ВП ГУНП в області проводяться першочергові слідчі дії.

Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...