Мед Атлант

В Надвірній судили пенсіонерку, яка викрала з магазину солодощі та машинку для стрижки волосся

24 січня в Надвірній судили пенсіонерку, яка обікрала два магазини.

27 серпня 2019 року приблизно о 08:55 обвинувачена зайшла у приміщення магазину “Гаврилівські солодощі” та таємно викрала із виставкових стелажів 3 плитки шоколаду марки Міlkа, 2 плитки шоколаду марки Delісаdоге, 2 упаковки печива Міlkа, 6 упаковок драже М&М’s вагою, 3 упаковки бісквіту «Барні», які заховала у свою сумку, після чого покинула приміщення магазину, а викраденим майном розпорядилася на власний розсуд. Загалом жінка викрала товари на суму 478 грн. 37 коп.

Крім того, цього ж дня приблизно о 10:50 обвинувачена зайшла у приміщення магазину «Копійочка», та викрала з нього машинку для стрижки волосся марки Кеmeі моделі КМ-5, яка коштувала 295 гривень.

Допитана в судовому засіданні обвинувачена свою вину у вчиненні інкримінованого їй злочину визнала повністю. Суду пояснила, що вона проживає в с.Гаврилівка Надвірнянського району Івано-Франківської області разом з дочкою та внуками. Отримує пенсію в розмірі 1600,00 грн. на місяць. ЇЇ сім”я перебуває в дуже тяжкому матеріальному становищі.

У вчиненому щиро розкаялася і запевнила суд, що подібного більше не повторить. Вона шкодує про скоєне, критично ставиться до вчиненого, просить її суворо не карати. Зазначає, що потерпілим відшкодовано завдані збитки в повному обсязі, вони будь-яких претензій до неї не мають.

Суд визнав жінку винною у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст.185 та ч. 2 ст.185 КК України та призначив їй покарання:

– за ч. 1ст. 185 КК України у виді штрафу в розмірі 50 п`ятдесят неоподатковуваних мінімум доходів громадян, що становить 850 грн.

– за ч. 2ст. 185 КК України із застосуванням ст. 69 КК України у виді штрафу в розмірі 70 неоподатковуваних мінімум доходів громадян, що становить 1190 грн.

На підставі ч. 1ст. 70 КК Україниза сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим визначити остаточне покарання обвинуваченій у виді штрафу у розмірі 70 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1190,00 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...