Мед Атлант

Жителі Тисмениці скаржаться на те, що їм часто відключають світло

До кореспондентів Суспільного звернулися жителі міста Тисмениця. Скаржаться на часте відключення електроенергії в будинках, які знаходяться на вулицях Кокорній, Монастирській, Лепкого, Княгиницького тощо.

“Такі планові відключення у нас фактично майже кожні два тижні відбуваються. Приходить повідомлення, щоправда не всім споживачам, що в такий то день буде відключення світла з 9:00 до 17:00. Уявіть, у багатьох людей опалення залежить від світла, є твердопаливні котли, в яких ціла система на електричній підтримці. І коли люди на роботі, все це збивається. Мої сусіди вже двічі котел водою заливали, бо почав тиск різко рости. А якби людей вдома не було? Чому усі роботи, серед яких банальне обрізання дерев, чомусь планують саме у грудні і січні, а не проводять в період, коли не опалюють оселі?”, – ділиться Яна Канюка.

Данислава Гриник живе у Тисмениці. Розповідає, що всі продукти з морозильної камери вже викинула: “Це неможливо, такі регулярні відключення ще в 90-ті були. Ми платимо за світло, але нас, як споживачів, ніхто не слухає і діє на власний розсуд. Чому серед зими ми маємо цілими днями сидіти без світла і ще й води, адже в нас насос, який без світла не працює”.

Кореспонденти Суспільного домовилися отримати коментар від керівника філії АТ “Прикарпаттяобленерго” “Центральна”. Подробиці згодом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...