Мед Атлант

На Франківщині за добу погасили 20 пожеж

Минулої доби на Івано-Франківщині погасили 20 пожеж, 18 з них – в екосистемах.

Про це інформують у державній службі з надзвичайних ситуацій.

28 січня о 12:52 в місті Калуш на вулиці Коновальця виникла пожежа сміття в сміттєбаках. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:56 в селі Одаїв Тлумацького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:00 в селі Солуків Долинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

 О 15:43 в місті Калуш на вулиці Глібова виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:05 в місті Тисмениця на вулиці Слобода виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

 О 17:07 в селі Куропатники Галицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:20 в селі Старі Кути Косівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

 О 17:37 в місті Косів виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:39 в місті Калуш на вулиці Коса виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:40 в селі Княжолука Долинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:22 в селі Пістинь Косівського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено диван та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:30 в місті Івано-Франківськ на вулиці Хриплинській виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:42 в селі Молодьків Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:08 в селищі Перегінське Рожнятівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:11 в місті Калуш на вулиці Ринковій виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:15 в селі Загайпіль Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:30 в селі Гузіїв Болехівськой міської ради виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:37 в селі Павлівка Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:54 в селі Росільна Богородчанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:47 в селі Оболоня Долинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадаємо, на Франківщині горів автомобіль.

Головне фото ілюстративне. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...