Мед Атлант

Без зайвих розмов: поліція повідомила деталі стрілянини в Угорниках

Вчора, 29 січня, о 01:20 на лінію «102» надійшло повідомлення про стрільбу в Угорниках, що відноситься до Івано-Франківської міської ради. На місце події негайно прибули працівники Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області та поліцейські ГУНП в області.

Правоохоронці встановили, що вночі жінка з чоловіком і його товаришем приїхали до її колишнього чоловіка, щоб вирішити проблемні питання, які виникли напередодні. Останній вийшов до них напідпитку і з мисливською рушницею в руках та без будь-якого попередження почав стріляти у бік теперішнього чоловіка ексдружини.

Почувши постріли, до 36-річного зловмисника вийшов озброєний 26-річний товариш, і також почав стріляти у бік потерпілого. Після цього 29-річному потерпілому вдалося втекти, а жінка викликала поліцію та «швидку».

Чоловіка, мешканця Крихівців, госпіталізували з вогнепальними пораненнями до медзакладу. Зараз потерпілий знаходиться в лікарні з декількома пораненими. Наразі їм повідомлено підозру за статтею “Замах на вбивство”. Один з нападників був тверезий.

Вилучено помпову рушницю та травматичний пістолет. Зараз їм загрожує до 15 років позбавлення волі. Нападник навіть не захотів розмовляти з дружиною, а одразу відкрив вогонь, – зазначає Кравченко Денис, заступник начальника СВ ГУНП.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...