Мед Атлант

На вокзалі муніципали затримали жінку, яка погрожувала людям фізичною розправою

Сьогодні, 31 січня, близько 14:00 до працівників Комунального підприємства “Муніципальна варта”, які патрулювали площу Привокзальну, звернулися громадяни, які очікували поїзд.

Вони повідомили про те, що в залі очікування перебуває невідома жінка, яка грубо порушує громадський порядок і погрожує відвідувачам вокзалу фізичною розправою.

Зайшовши в зал інспектори помітили цю жінку, яка на увесь голос нецензурно лаялася. Інспектори зробили усне зауваження їй, після чого вона почала поводити себе ще більш агресивно і спробувала напасти на одного з вартових.

Про цей випадок наші працівники повідомили на лінію 102, а порушницю затримали на місці до приїзду екіпажу поліції. Працівники поліції, які прибули на виклик, встановили, що громадянка неодноразово притягалася до адміністративної відповідальності за порушення громадського порядку. Поліцейські забрали жінку до міського відділу поліції для складання відповідних адміністративних матеріалів, – повідомляють на сторінці “Муніципальна Варта Івано Франківськ”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...