Мед Атлант

Напад на варту під час конвоювання підсудних: на Прикарпатті службовці удосконалювали навички

На Волині та Прикарпатті співробітники Служби судової охорони удосконалювали навички з охорони об’єктів судової влади.

Співробітники Служби судової охорони продовжують удосконалювати свої навички з охорони об’єктів судової влади держави.

Учасники навчання відпрацювали практичні навички тактичних дій у разі порушень громадського порядку під час судових засідань, алгоритми спільних дій щодо припинення проявів неповаги до суду.

Особливу увагу було привернуто до відпрацювання дій у разі ускладнення обстановки під час несення служби, нападу на варту під час конвоювання підсудних до залу судового засідання, надання допомоги конвойним нарядам та деблокування виїзду із судової установи спеціального автомобіля.

На Прикарпатті навчання зі співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області відбувалося в кілька етапів.

Перший етап навчань пройшов у Будинку правосуддя. Другий – на базі Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею, де співробітники Служби проходять первинну професійну підготовку.

На навчаннях співробітники Служби відпрацювали практичні навички тактичних дій у разі порушень громадського порядку під час судових засідань.

Як запевнили інструктори, найголовнішим фактором ефективної роботи є повна взаємодія та порозуміння в команді. Окремо акцентували увагу на управлінні під час кризових ситуацій, стратегії прийняття рішень та діалозі задля уникнення появи постраждалих як з боку співробітників, так і з боку можливих порушників правопорядку.

Навчання сподобалося. Було дуже цікаво та інформативно. Інструктори яскраво й доступно представили нам, як діяти в різних ситуаціях та підтримувати одне одного в роботі, – поділилася враженнями співробітниця Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області Христина Мельник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...