Мед Атлант

Ніхто не очікував такого: в поліції розповіли деталі наїзду поїзда на дитину. ВІДЕО

Вчора, 3 лютого, на Франківщині стався нещасний випадок.

О 20:28 год. на станції Угринів поїзд наїхав на людину. Потерпілий загинув на місці.

Пізніше о 21:10 год. до патрульних надійшов виклик від батьків про “Зниклу дитину”. У подальшому встановили, що загиблий – то їхній син, дитина 2005 року народження.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події.

” 3 лютого до міського відділу поліції надійшло повідомлення із залізничного вокзалу . Встановлено, зі сторони станції Франківськ рухався потяг “Рахів – Харків”. Перетинаючи залізничний міст, він наїхав на неповнолітнього 2005 року народження. Слідчі проводять досудове розслідування. Внаслідок ДТП дитина загинула миттєво”, – розповів начальник Івано-Франківського міського відділу поліції, майор поліції, Іван Газукін.

На місці події виявили мобільний телефон, вивчається переписка, контакти, кому він телефонував. За пів години після ДТП надійшло повідомлення від батьків, що дитина о 18 дитина пішла з дому. Ознаки вказують, дитина переходила залізничний переїзд. Чи було це самогубство, встановлюється.

“Сім’я була благополучною, проблемних питань не було, у школі дитину характеризували добре, він інколи писав вірші. Ніхто не очікував, шо таке трапиться. Наразі встановлено, шо він був сам. Опитаний машиніст вказує, що дитина була одна, – каже  Алла Бойчук, начальниця Ювенальної превенції Прикарпаття. –  Перед тим хлопець три години не відповідав на дзвінки батьків. Раніше здому ніколи не втікав. Востаннє він говорив з подругою. Але до того, як з дівчинкою попрацюють психологи, її батьки зборонили з нею спілкуватися. Тому поки слідство не може встановити, про що вони говорили”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...