Мед Атлант

На Франківщині найкраще психологічно реабілітують ветеранів ООС

На Івано-Франківщині найкраще проводять психологічну реабілітацію ветеранів АТО / ООС.

Про це сьогодні, 6 лютого, розповіла голова постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО Наталія Чаплинська, інформує “Суспільне”. 

За її словами, 16 грудня відбулася пресконференція в Києві, де Прикарпаття визнали найкращим регіоном у проєктах соціально-психологічної реабілітації атовців.

Хочу усім подякувати, хто працює над цими проєктами, допомагає нашим воїнам. Також обласній державній адміністрації за їхнє фінансування. Сподіваюся, що цьогоріч ми теж так злагоджено працюватимемо”, – каже Наталія Чаплинська.

Також Наталія Чаплинська розповіла, що соціально-культурну програму за 2019 рік виконали добре. Цьогоріч працюватимуть й надалі із тими проєктами з комплексної реабілітації ветеранів війни на Сході та родинами загиблих захисників, як і в попередні роки.

У нас хороше місцерозташування. Гори поруч. Є багато реабілітаційних та відпочинкових баз, де надають психологічну реабілітацію не лише учасникам та ветеранам АТО, а й їхнім родинам. Минулого року здійснили 6 паломницьких поїздок, де родини об’єдналися, стали більш відкритими. Ці всі програми будуть продовжуватися і у 2020 році. Мені хотілося, щоб і держава приєдналася до таких програм, і щоб це відбувалося не тільки на обласному рівні”, – додає вона.

Читайте також: На залізничному вокзалі Франківська запрацював зал очікування для атовців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...