Мед Атлант

У Калуші 90 пенсіонерів прийшли до міського голови щодо платіжок за газ. ФОТО

У четвер, 6 лютого, до міського голови прийшли близько 90 мешканців міста, які обурені ситуацією щодо оплати послуг з постачання та розподілу природного газу.

Обговорення ситуації  та всіх необхідних заходів щодо скасування абонплати за транспортування природного газу відбулося в залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради. Для детальних пояснень міський голова Ігор Матвійчук запросив начальника управління з експлуатації газового господарства Василя Сагайдака, інформують “Вікна” з посиланням на пресслужбу Калуської міської ради.

Громада міста висловила своє невдоволення затвердженою оплатою за розподіл природного газу та вважає це рішення незаконним і грабіжницьким.

Очільник міста Ігор Матвійчук запевнив, що всі розуміють масштаб проблеми. Протест мешканців міста є цілком справедливим та викликаний цілим рядом чинників.

Перший заступник міського голови Галина Романко озвучила присутнім текст звернення, яке запропоновано направити президенту України, прем’єр-міністру України, голові Верховної Ради України від Калуської міської об’єднаної громади щодо усунення проблемних питань, зумовлених змінами в оплаті послуг з постачання та розподілу природного газу.

Учасники зустрічі підтримали ініціативу зі зверненням. Міський голова запропонував його схвалити Калуською міською радою і направити керівництву держави.

Ігор Матвійчук вважає,  що міська рада зобов’язана підтримати калушан, які масово висловлюють справедливе обурення щодо методики сплати за газ, яка запроваджена з 01 січня 2020 року НКРЕКП.

Також мешканці міста висловили ряд поточних питань для вирішення, які стосувались забезпечення медикаментами інсулінозалежних людей, якості газу, підвищення плати за обслуговування прибудинкових територій, порушень, які допускають перевізники під час обслуговування маршрутів і т д.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...