Мед Атлант

Поліцейські затримали групу осіб, які обікрали іномарку у Франківську. ФОТО

Оперативні працівники карного розшуку обласної поліції у співпраці з колегами з Івано-Франківського відділу поліції затримали двох осіб, підозрюваних у вчиненні крадіжки з автомобіля.

Сьогодні, 11 лютого, в обідню пору доби до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення від місцевого мешканця. Чоловік вказав, що невідомі особи з його автівки «KIA Sorento» викрали барсетку, в якій знаходились грошові кошти та документи.

Уже через декілька годин, після повідомлення поліцейські затримали зловмисників в Галичі. В автомобілі, на якому пересувались затримані, оперативники вилучили знаряддя злочину, речові докази та викрадене майно потерпілого.

Затримані – 31-річна та 44-річний, мешканці Львова. До слова, чоловік у минулому вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

В межах розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України вирішується питання щодо затримання злочинної групи в порядку ст. 208 КПК України, оголошення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Поліцейські перевіряють правопорушників на причетність до вчинення аналогічних злочинів не лише у Івано-Франківську, а й в сусідніх областях.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...