Мед Атлант

Пошкоджено школи, адмінбудівлі, садочки, амбулаторії: наслідки негоди на Франківщині

Протягом 10.02.2020 в окремих районах області спостерігалися значні пориви західного вітру, що призвело до негативних наслідків.

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Станом на 6.00 зафіксовано пошкодження:

– Рожнятівський район, пошкоджено покрівлі Ясенівської ЗОШ та ЗОШ №2 в смт. Перегінське.

– Надвірнянський район, пошкоджено покрівлю адміністративної будівлі сільської ради с. Пнів. В смт. Битків пошкоджено покрівлю ЗОШ, зірвано покрівлю житлового будинку та новобудови.

– Яремчанська МР, пошкоджено покрівлю будівлі амбулаторії с. Микуличин та дахи 3-х житлових будинків, в місті Яремче пошкоджено дахи 5-ти житлових будинків.

– Богородчанський р-н, пошкоджено покрівлі будівель дитячого садка та навчально-виробничого комбінату, повалено вишку мобільного зв’язку «Київстар» в с. Яблунька.

– Долинський р-н, пошкоджено покрівлю будівлі амбулаторії та ЗОШ с. Тяпче, зірвано дах на ЗОШ в с. Лолин, в м. Долина пошкоджено дах на гімназії-інтернаті, пошкоджено дах на ЗОШ с. Оболоня.

– Коломийський р-н, пошкоджено покрівлю адміністративної будівлі с. Марківка.

Потерпілих та травмованих людей немає. Всього пошкоджено: 8 навчальних закладів (6 ЗОШ, 1 гімназія-інтернат, 1 НВК), 2 адмінбудівлі сільських рад, 1 дитячий садок, 1 амбулаторія. Інформація щодо пошкодження житлових будинків уточнюється.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...