Мед Атлант

Угринів таки приєднають до Франківської ОТГ

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 лютого № 125-р внесено зміни до перспективного плану формування територій громад Івано-Франківської області.

Відповідно до змін Угринівську ОТГ у складі сіл Угринів і Клузів в односторонньому порядку включили до складу Івано-Франківської спроможної територіальної громади, інформує Бліц-Інфо.

Про це в мережі повідомив депутат обласної ради від Пасічної Ігор Дебенко.

Щиро дякую урядовцям за відповідальну позицію і дотримання логіки проведення реформи децентралізації. Жаль лише, що частина тих, хто зараз потиратиме руки від “задоволення”, не вірила спочатку в те, що це рішення буде прийнято…. Але це вже не так важливо!!!“, – написав депутат.

Нагадаємо, на засіданні Мінрегіону 20 січня, Угринівську ОТГ забракували через невідповідність вимогам. Тож в понеділок, 27 січня в ОДА відбулося засідання міжвідомчої регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівня в області. Серед іншого розглянули питання щодо доцільності залишення в перспективному плані Угринівської ОТГ, або ж можливості включення її до Івано-Франківської ОТГ. Члени робочої групи не зважаючи на застереження деяких експертів все ж проголосували за збереження Угринівської ОТГ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...