Мед Атлант

Ветеран АТО з протезом підкорив засніжені Карпати. ВІДЕО

Ветеран АТО два дні мандрував Карпатами та підкорив гору.

Юрій Горський ветеран АТО родом з Полтави. Разом з проєктом Nomad.live два дні підкорював Українські Карпати. Зокрема, Юрій побував на горі Грофа (1748м) у масиві Горґани, що на Рожнятівщині.

Про це повідомляють на сторінці “Мінветеранів”.

Ініціатор проєкту nomad.live Олексій Кушнєр, разом з командою однодумців проводять безкоштовні походи в гори для учасників бойових дій та поранених ветеранів. Також організовують комерційні походи для всіх охочих, частина коштів з яких йде на соціальні походи.

https://www.facebook.com/oleksii.kusner/videos/2652888698112605/

Довідково: Юрій Горський з початком російсько-української війни вирушив добровольцем на фронт. З 2014 року він проходив службу в 54-му розвідбатальйоні. Разом з побратимами виконував завдання по всій лінії фронту. Підірвався на міні, коли евакуйовував товаришів, які потрапили під обстріл, і внаслідок поранення втратив ногу. Тривалий час проходив реабілітацію. В госпіталі він почав займатися спортом, опанував бігову доріжку, штангу, велосипед, веслування, м’яч.

Ветеран брав участь у марафоні морської піхоти США (2017), у Міжнародних змаганнях Invictus Games (Ігри Нескорених) у Торонто (2017), завоював для України дві медалі на “Іграх нескорених” у Австралії (2018), 4 медалі (золото зі штовхання ядра, золото зі стрибків в довжину, срібло за веслування на 1 хв, бронза за веслування на 4 хв) на Національних Іграх Нескорених (2018).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...