Мед Атлант

Франківщина – одна з найактивніших в Україні із впровадження реформ децентралізації

Cьогодні в обласній державній адміністрації відбулось засідання робочої групи у рамках підписаного меморандуму між Програмою DOBRE, Івано-Франківською облдержадміністрацією та обласною радою.

У зібранні взяли участь заступник голови обласної ради Сергій Басараб та керівники відповідних профільних комісій обласної ради, представники програми USAID DOBRE (м.Київ), голови ОТГ Прикарпаття, які є партнерами програми в області.

Реформа децентралізації в області проходить досить успішно, про що свідчить демократичний процес з формування перспективного плану громад. Висловлюю щиру подяку програмі DOBRE, адже ваші партнери – це успішні громади, які є яскравим прикладом для інших ОТГ, – зазначила Світлана Онищук, заступниця голови облдержадміністрації.

Заступник керівника програми DOBRE Юлія Єсмуханова відзначила плідну співпрацю у рамках підписаного тристороннього меморандуму.

Івано-Франківська область є однією з найактивніших областей в Україні з впровадження реформи децентралізації та позитивних практик для розвитку громад. В області є багато позитивних прикладів з вирішення проблем громад, які необхідно поширювати в Україні, – наголосила вона.

Регіональний менеджер Програми DOBRE Дмитро Коваль відзначив, що в 2020 році на впровадження програм для області заплановано 64 млн.грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...