Мед Атлант

Річниця розстрілів на Майдані: Янукович хоче допомогти Зеленському “об’єднати країну”

Колишній президент України Віктор Янукович в шосту річницю розстрілів на Майдані написав звернення, в якому висловив надію, що президент Володимир Зеленський зможе “об’єднати країну”, і заявив про готовність допомогти йому, пише УП з посиланням на звернення Януковича, опубліковане його адвокатом в Facebook

“Після виборів Президента 2019 року народ України відсторонив від влади Порошенко, давши шанс президенту В.Зеленському і його команді об’єднати Україну.

Перші кроки Зеленського дають надію на мир, справедливість і встановлення стабільності в країні.

Потрібно щодня пам’ятати і працювати над тим, що було обіцяно українського народу. На цьому шляху потрібні союзники, компетентні виконавці …

Я буду робити все, щоб країна не втратила цю надію, щоб мир і стабільність прийшли на нашу землю”.

Янукович вкотре заявив, що події на Майдані в 2014 році були нібито державним переворотом, який розділив країну. При цьому він звинуватив п’ятого президента України Петра Порошенка в розпалюванні “конфлікту” на Донбасі.

Це звернення Янукович написав 18 лютого напередодні шостої річниці масових розстрілів снайперами учасників протестів на Майдані, назвавши їх “кульмінацією боротьби за “світле” майбутнє”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...