Мед Атлант

На Франківщині призначили начальника управління держгеокадастру

Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка представила колективу головного управління держгеокадастру в Івано-Франківській області новопризначеного керівника Любомира Чорнописького.

Любомир Чорнописький переміг під час конкурсу на цю посаду та призначений відновідно до наказу голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Вважаю, що керівниками в управліннях Держгеокадастру повинні ставати особистості, які мають профільну освіту, пройшли ті професійні сходинки роботи із земельними питаннями та мають необхідний досвід й знання цієї служби з середини. Переконана, що це саме такий управлінець, – зауважила Марія Савка.

Також посадовець розповіла, що Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру доручені надзвичайно важиві питання напередодні актуальних законодавчих рішень щодо обігу земель сільськогосподарського призначення та відкриття земельного ринку, які ставлять нові пріоритети, над якими потрібно працювати.

Акцентувалася увага на виділенні земельних ділянок воїнам АТО/ООС, наданні  якісних послуг головним управлінням держгеокадастру в Івано-Франківській області та роботі земельної інспекції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...