Мед Атлант

У Франківській філармонії відбудеться благодійний концерт, на якому збиратимуть кошти на лікування командира Андрія Гергерта

14 березня у Івано-Франківській філармонії відбудеться благодійний концерт для збору коштів на лікування командира Андрія Гергерта Друга Червня. У чоловіка діагностували рак шлунку.

Ситуація дуже складна. Зараз він перебуває на операційному столі. Днями Андрію провели лапароскопію, а нещодавно він переніс ще одне хірургічне втручання – вшили спеціальний порт у вену біля ключиці. Лікарі зазначають, що в цьому випадку, хірургічне видалення пухлини не допоможе. Потрібна лише жорстка хіміотерапія та препарати для імунопідтримки. Лікування розпочинається у Києві і продовжиться за кордоном., – зазначаються ораганізатори заходу.

Свою участь у заході підтвердили Андріана, Віктор Винник (гурт “Мері”), Brava, Володимир Питель, “Цвіт кульбаби”, Алла Івашина, Ірина Шабан, Ірина Батюк, Big Lazer, 7Teen’s.

Замовити квитки на подію можна на kasa.in.ua

Декілька таких заходів вже провели у Львові.

Також  допомогу можна надіслати:

4627055110009379 (гривнева карта) – Гергерт Андрій Валерійович.

5168745014647801 (гривнева карта) – картка дружини Андрія – Надії Слюзар.

Валютна картка (долари): 4731219121649028 HERHERT OLEKSANDR

Валютна картка (євро): 5168742725541191 HERHERT OLEKSANDR

Він завжди йшов першим на допомогу, а коли розпочалась російсько-українська війна – Андрій Гергерт без роздумів пішов добровльцем на схід боронити країну.

Втім шість років війни не безслідно відбились на здоров’ї бійця. Нещодавно у нього діагностуали – рак шлунку.

100 тисяч євро – саме стільки потрібно знайти на дороговартісне лікування бійця – Андрія Гергрета за кордонном. Непосильну для сім’ї суму відгукнулись збирати друзі Андрія. Серед них багато відомих артистів, які і організували тур благодійних концертів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...