Мед Атлант

«Вершини і глибини»: франківська художниця презентує виставку живопису. ФОТО

В середу, 19 лютого, о 17.00 в івано-франківському Центрі сучасного мистецтва відбудеться відкриття виставки живопису франківської художниці Наталі Білик «Вершини і глибини».

 У галереї представлять 32 полотна, створених авторкою переважно впродовж минулих двох років.

Ця серія робіт про матеріальні і духовні аспекти двох векторів – глибини і висоти, їх різних проявів, алегорій та асоціацій.

«Ідеї  цих робіт не виникнули за 1 день… ці роботи є моїм нутром , вираженням моїх поглядів і моєї власної філософії» – говорить Наталя Білик.

Глядачі можуть побачити як пейзажі, так і декоративні композиції, в тому числі фігуративні роботи. Окрім філософських тлумачень, ця серія характерна вже впізнаваною пластичною мовою франківської мисткині, з її опрацьованими фактурами, структурованістю та особливим колоритом.

Художниця працює в техніці олійного живопису, використовуючи також і авторські техніки, щоб якомога якісніше передати задум в роботі і технічно матеріалізувати ідеї про красу природи , живих створінь, міфічних і духовних істот.

Експозиція триватиме впродовж трьох тижнів. Галерея знаходиться за адресою: Івано-Франківськ, Марійки Підгірянки, 23 (вхід з боку В.Стефаника).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...