Мед Атлант

Гурт Go_A відреагував на критику їхньої конкурсної пісні на “Євробачення 2020”

Музиканти не бачать сенсу виправдовуватися, адже створили гідний конкурсу трек.

Група Go_A представить Україну на 65-му пісенному конкурсі “Євробачення”, який відбудеться в травні 2020 року в Нідерландах. Після перемоги музикантів у нацвідборі не всі захоплено їх привітали, пише “Люкс Фм“.

Так, соліст групи “Антитіла” Тарас Тополя розкритикував пісню “Соловей” у соцмережі. Слідом за ним це зробила й частина українських слухачів.

Ось як прокоментував ситуацію мультиінструменталіст групи, Тарас Шевченко:

Я думаю, що ми можемо сказати, що кожна людина має право на свою думку. Також ми розуміємо, що як гурт ми не можемо подобатися усім. Наприклад, я із задоволенням можу слухати рок-музику, але це не означає, що я слухаю усі рок-гурти. Кожна людина має право сказати те, що вона думає.

А от солістка Катерина Павленко розповіла, що у їхньому треку нема прихованого змісту, який собі багато хто вигадав:

Ми читаємо пости і українці стільки символів незрозумілих знайшли у цій пісні. Насправді, ми не вкладали усі ці сенси. А те, що вони їх там бачать, мені здається, це не наші проблеми. Ми точно нічого такого, щоб принизити нашу Україну, туди не вкладали. А якщо українці самі знаходять символи, то це мають бути у них якісь такі думки в голові.

Читайте також: Несподіванки Нацвідбору на «Євробачення-2020»: одноголосна перемога Go-A, скандал з TVORCHI, низькі ставки букмекерів після оголошення представника.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...