Мед Атлант

На Франківщині роблять усе для профілактики коронавірусу, – Федорів

Під час тактико-спеціальних навчань, які відбувалися на Івано-Франківщині, т.в.о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів розповів журналістам про заходи із запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019- nCoV.

На нараді у Президента України Володимира Зеленського було гостро поставлено питання запобігання інфекції короновірусу, яка може загрожувати людям. В Україні вживаються надзвичайно дієві заходи щодо упередження захворюваності на цей вид гострої респіраторної хвороби, – наголосив Федорів, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Також посадовець зауважив, що обласна влада вживає дієвих заходів щодо профілактики випадків прояву цієї небезпеки та робить все, щоб не допустити ці “негативні тенденції” на Прикарпаття.

У нас належно обладнані боксовані приміщення інфекційних лікарень, відповідна комісія оперативно реагуватиме на складні випадки захворюваності населення на гострі респіраторні хвороби. Також буде облаштований необхідний штаб у Міжнародному аеропорті «Івано-Франківськ». Захворюваність короновірусною інфекцією у світових тенденціях йде на спад, однак ми повинні бути готовими для того, щоб не допустити цієї небезпеки на Івано-Франківщину та Україну, – розповів Віталій Федорів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...