Мед Атлант

Канадські поліцейські підвищували кваліфікацію правоохоронців Прикарпаття

Курси підвищення кваліфікації для працівників поліції Івано-Франківщини провели представники Канадської поліцейської місії. Тепер сертифіковані поліцейські зможуть передати навики колегам.

Курс з лідерства пройшли працівники секторів реагування патрульної поліції (10 осіб), працівники Управління патрульної поліції в області (5) та дільничні офіцери поліції (5). Чотириденна програма передбачала отримання нових знань на тему “Деескалація”.

Основна мета курсу з деескалації – формування взаємної довіри та співпраці з людиною, вирішення складної ситуації без застосування будь-яких заходів примусу. Навчання складалися як з теорії, так і з практики, під час якої поліцейські відпрацювали різні сценарії. Наприкінці тренінгу учасники склали підсумковий іспит.

28 лютого канадські колеги і начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош вручили правоохоронцям відповідні сертифікати.

Наприкінці Володимир Голубош подякував канадським колегам і двом перекладачам за передані знання та досвід, а поліцейських привітав із завершенням курсу та побажав успіхів у подальшій службі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...