Мед Атлант

В Коломиї будуть судити чоловіка, який порізав свою співмешканку та вбив її дядька

На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 115, ч.2 ст. 125 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що подія трапилась 12 грудня 2019 року в с. Фатовець Коломийського району. Обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на грунті раптово виниклих неприязних відносин розпочав сварку із співмешканкою, під час якої наніс останній тілесні ушкодження ножем. Після цього обвинувачений розпочав сварку із її рідним дядьком, якому також наносив тілесні ушкодження ножем в різні частини тіла, внаслідок яких настала смерть потерпілого.

Обвинувачений раніше судимий, житель села Фатовець Коломийського району Івано-Франківської області.
Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 2 ст. 125 КК України як умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності та за ч. 1 ст. 115 КК України, як вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.
Кримінальне провадження розглядається колегіально: головуючий суддя Калинюк О.П., судді – Васильковський В.В. та П’ятковський В. І.

На даний час обвинувачений перебуває під вартою в установі виконання покарань Івано-Франківській установі виконання покарань управління ДПтС України в Івано-Франківській області (№12).
Підготовче судове засідання по даному кримінальному проваженню призначено на 06 березня 2020 року о 15 год. 20 хв.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...