Мед Атлант

На кордоні порушник протаранив автомобілем ворота на пункті пропуску

У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» громадянин не виконав законні вимоги працівників митниці, автомобілем збив ворота і виїхав з території пункту пропуску.

Напередодні він перевозив з Республіки Польщі 986 кг продуктів харчування (сир, м’ясопродукти) та задекларував їх. Оскільки згідно зі ст. 378 МКУ пропуск на митну територію України харчових продуктів для власного споживання дозволено в порядку та обсягах, визначених Кабінетом Міністрів України, цей товар не пропустили на територію України та здали на склад. Учора, громадянин згідно зі своєю заявою, отримав товар для вивезення в Республіку Польшу. Відповідно до технологічної схеми його супроводжував працівник митниці, для того щоб впевнитись, що він оформить документи для повернення в Республіку Польща. Однак водій відразу змінив напрямок руху, автомобілем збив ворота і виїхав з території пункту пропуску в напрямі м. Рава Руська.

Правопорушника, яким виявився 38-річний житель Жовківського району працівники Національної поліції спільно із прикордонниками затримали біля пункту пропуску.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...