Мед Атлант

Юний франківець став переможцем Всеукраїнського шахового фестивалю

Вихованець Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи №3 Олександр Касапчук молодший (тренер Ігор Кобиляський) – Переможець Турніру «В» Всеукраїнського шахового фестивалю зі Блискавичної Гри в Шахи «Перемога для Мами» серед юнаків.

7 березня в Києві в Бізнес-центрі “SP Hall” (проспект Степана Бандери, 28-а, ст.метро Почайна) за підтримки Генерального спонсора – INNOVAESTHETIC Професійна жіноча косметика Image Skincare (США), Dermaceutic (Франція) проведено Всеукраїнський шаховий фестиваль зі Блискавичної Гри в Шахи «Перемога для Мами». Про це повідомляють на сторінці Івано-Франківська ДЮСШ №3.
Гарантований призовий фонд турнірів: подарунки на суму 100 000 гривень.
У програмі фестивалю три турніри:

  • Турнір «А» до 14 років.
  • Турнір «B» до 12 років.
  • Турнір «C» до 10 років.

У Турнірі «B» до 12 років змагалися 16 юних шахістів віком до 12 років. Серед учасників – вихованець Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи №3 Олександр Касапчук молодший (тренер Ігор Кобиляський).

Набравши 9½ очок з 11 можливих, Олександр Касапчук молодший розділив 1-2 місця в загальному заліку та став Переможцем Турніру «B» Всеукраїнського шахового фестивалю зі Блискавичної Гри в Шахи «Перемога для Мами» серед юнаків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...