Мед Атлант

“Мілан – це взагалі інший світ”, – 13-річна дівчинка з Франківщини розповіла, як побувала на Milano Fashion Week

Хтось досягає успіху в 25, комусь посміхається удача аж в 40. Їй всього лише 13 років, а вона вже встигла зробити те, що не всім під силу. Вона – це Анна Кінаш, талановита дівчинка з Франківщини, яка вільно володіє кількома мовами, веде гламурні світські заходи та є обличчям бренду Андре Тан.

А нещодавно Анна з сім’єю лише повернулася з Milano Fashion Week. В якості кого вона там була, що найбільше запам’яталося та які плани на майбутнє, Анна розповіла МІСТУ.


Анно, розкажи трішки про себе.

Мені 13 років, навчаюся у 8 класі. Люблю танцювати, малювати, ходжу на фітнес та пілатес. Всі шкільні олімпіади та конкурси теж не обходяться без моєї участі. Часто мене запрошують в якості ведучої на тематичних вечірках та різних заходах. Зараз от надійшло запрошення бути телеведучою на JuniorFashionWeek у Київ. Також мене взяли в агентство KateModels в Іспанію. Представляю бренд Андре Тан.


Як потрапила на тиждень моди у Мілані?
Я завжди хотіла стати відомою та професійною моделлю. Та власниця студії Up’N’ FameStudio, яку я відвідую, порадила мені придивитися до журналістики. Кар’єра моделі недовготривала. Я ще росту, розвиваюся, але все одно ми не можемо бути певні на всі 100, що мій зріст досягне 180 см – відповідних для професійної моделі стандартів. А язик у мене “підвішений”, говорити я люблю, тому вона порадила мені спробувати себе у ролі телеведучої. Одразу ж з’явилась можливість випробувати себе – мене запросили провести в столиці одну світську вечірку. Все пройшло на ура – організатори залишились дуже задоволеними і тоді нам запропонували Мілан в якості журналіста. Представляла там студію та канал FashionTV.
На MilanoFashionWeek поїхала з напарницею. Показів було надзвичайно багато і одна я фізично не встигала їх всіх обійти. Тому ми чергувались з колегою, у нас було розписано, хто який показ має відвідати. Звичайно, не обійшлось і без імпровізації.

Враження?
Масштаби просто вражають. Все блистить, все світиться. Розкіш, мода, гламур, богемна публіка – все неймовірно красиво і круто. Будь-яка людина просто мріє потрапити на такі покази. Я мала доступ і до загальної зали і до бекстейджів.

 


З ким пощастило поспілкуватися?
Брала інтерв’ю у різних відомих та впливових людей, дизайнерів. Поспілкувалась навіть з редактором японського Vogue – Анною Делло Руссо. Щодо репортажу, мені сподобалось брати інтерв‘ю з дизайнерами Sportmax, Vivetta, Iceberg, ErmannoScervino. З деякими з них я досі підтримую зв’язок. Нові зустрічі – це завжди добре.

Що можеш розповісти про Мілан?
Італія – це взагалі інший світ і люди там надзвичайно відкриті до спілкування. Мені дуже сподобалось бути на тижні моди і я неймовірно щаслива, що побувала на різних показах і брала інтерв’ю у відомих людей.
Коли я приїхала туди, моє бачення на світ і взагалі на моду змінилось. Побачивши людей, у яких мільйони підписників в інстаграмі, хотілось просто з ними поговорити, дізнатись їхню позицію про моду, адже всі люди різні.


Припустимо, коли я була на показі Iceberg, я познайомилась із його засновником Паоло Джеранні. Я сфотографувалась з ним, а інтерв‘ю з ним було насправді веселе. Про це дізнаєтесь пізніше – не буду розкривати інтригу.
А от інтерв’ю з відомим дизайнером Ермано Шервіно я запам‘ятаю на все життя. Він дуже стильний, талановитий і одночасно елегантний. Одяг, який він створює, можна носити як на червоні доріжки, так і в повсякденному житті.

Як тобі вдалося “розкрутити” цих всіх людей на інтерв’ю?
Думаю, причина в тому, що я – дитина. Коли на таких заходах з’являється особа такого віку, вона автоматично виділяється. Я змогла поспілкуватися з тими людьми, які навідріз відмовлялися давати інтерв’ю навіть найкрутішим виданням та телеканалам. Спілкування зі мною їм здалося цікавим і чимось новеньким.

Може, були якісь казуси?
Був один випадок. Сиділи собі дві стильні леді, мило вели бесіду. Тут підійшла я, щоб взяти інтерв’ю в одної з них. А пізніше мені сказали, що то була дружина відомого футболіста Кріштіану Роналду зі своєю подругою. Я чомусь вирішила взяти інтерв’ю саме в цієї подруги, а не в дружини футболіста. А все тому, що я просто не знала, як вона виглядає. Якби я знала, що то дружина Роналду, то, звісно, спробувала б поспілкуватися саме з нею.

Ти береш участь в різних подіях, в тебе завжди все розплановано. Як 13-річна дівчинка все це встигає?

Знаєте, якщо тобі подобається те, чим ти займаєшся, ти завжди знайдеш на це час. Мені дуже подобається бути різноманітною особистістю, я люблю бути в курсі всіх новин та епіцентрі світських події. Нас навіть уже запросили на показ в Париж, який відбудеться восени цього року.

Хто є для тебе авторитетом?
Моя мама. Вона мене підтримує, допомагає, завжди скаже, якщо щось не так. Мама для мене як невичерпне джерело радості і любові. Я дуже вдячна за те, що вона є і за все, що вона для мене робить.

Плани на майбутнє?
Перш за все, хочу закінчити школу з відзнакою. Хороша освіта потрібна кожному, тому після школи хочу здати екзамени і вступити до Києво-Могилянської академії. Це моя мрія. Хочу також стати відомою моделлю і телеведучою. Звісно,до цього треба пройти довгий шлях, багато працювати і бути сильною та наполегливою.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...