Мед Атлант

Поліція затримала 15 учасників інциденту з Сергієм Сивохом

Поліцейські затримали і доставили у відділок 15 людей, які влаштували сварку та штовхнули радника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Сивоху, повідомила пресслужба поліції Києва.

«Під час презентації Національної платформи примирення і єдності у Печерському районі столиці група осіб влаштувала сварку, під час якої штовхнули радника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Сивоху. Після вчинення правопорушення молодики намагалися втекти, однак 15 активних учасників доставили до Печерського управління поліції для встановлення анкетних даних та надання пояснень», – інформують у поліції та додають, що продовжують пошуки всіх учасників інциденту.

За фактом події поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) ККУ. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк 4 років.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, представники «Нацкорпусу» зірвали презентацію Національної платформи примирення і єдності Сергія Сивоха, яка відбувалася 12 березня в Києві. Керівника київського міського осередку організації Сергія Тамарина обурило, чому під час презентації радник секретаря РНБО Сергій Сивохо і його помічники не згадали про безпосередню участь Росії в конфлікті на Донбасі. Чиновника збили з ніг після відповіді Сивоха, що «це багатошаровий конфлікт». Після цього Сивохо накульгуючи залишив презентацію.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...