Мед Атлант

У прокат вийде фільм “Казка старого мельника” з Ірмою Вітовською. ФОТО / ВІДЕО

В основі “Казки старого мельника” – історія кохання та український фольклор. У фільмі зіграли франківка Ірма Вітовська, Олексій Богданович, Ада Роговцева та багато інших відомих акторів.

Кінокомпанія2016 разом з Euromedia та UFD готують до прокату довгоочікувану стрічку “Казка старого мельника”. За сюжетом головні герої Христина та Миколка проходять випробування – їм доводиться боротися із силами зла. В головному двобою традиційно зійдуться сили добра і зла, пише cinema.in.ua.

В основу сценарію лягла дитяча книга “Казка старого мельника” Сергія Ухачевського. Зйомки стрічки проходили з 2014 по 2015 рік у Києві, Пироговому, Шипоті, Синевирі, Невицькому та в Олеському замках.

Вихід стрічки був анонсований ще на весну 2016 року, проте пізніше виробництво було призупинено і кілька років прем’єра переносилась. 11 березня за результатами обговорення членами Ради з державної підтримки кінематографії було прийнято рішення про надання держпідтримки прем’єрним показам картини. Одночасно Кінокомпанія2016 разом з UFD group та Euromedia презентували тизер з анонсованою датою прем’єри – а саме 16 квітня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...