Мед Атлант

Ветерани “Азова” штовхнули Сивохо на підлогу і зірвали його презентацію

Як передає ВВС, ветерани полку закидали раднику секретаря РНБО, що він говорить про внутрішній конфлікт, а не війну проти Росії.

Сивохо під час презентації наголосив, що ця платформа має стати “майданчиком діалогу українців з українцями”. Він сказав, що його платформа готова співпрацювати з організаціями з “того боку”, але лише з тими, які мають гуманітарне спрямування.

“Кожна війна закінчується миром. І війна на Донбасі не виняток. І нагадую, що Донбас – це Україна. Ви пам’ятаєте про це? Ми – так” – наголосив він під час свого виступу.

З ним виступили ще дві координаторки нацплаптформи. Вони оминали тему російської участі у війні, а у ситуації звинувачували “еліти, які правили в Україні і на Донбасі”.

Марина Черенкова у розмові з ВВС News Україна сказала, що про Росію не говорили, адже треба розбиратися перш за все з “нашими власними проблемами”.

Після виступу кілька чоловіків, які були в залі, представилися учасниками бойових дій на Донбасі у полку “Азов”. Вони почали питати у Сівохо, чому він не називає Росію агресором і затисли його біля трибуни.

Він відповідав, що “Росія – агресор” і визнав, що конфлікт підживлює Росія.

Молодики також кричали: “Сергію, поїхали з нами на лінію розмежування”. На це політик відповів, що там був.

Потім чоловіки зі словами “до побачення” почали виштовхувати радника секретаря РНБО у бік виходу з будівлі. І робили це так інтенсивно, що Сивохо впав на підлогу. Після чого підвівся і накульгуючи вийшов із зали.

Відео телеканалу “Прямий”:

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...