Мед Атлант

Мер Франківська скликає позачергову сесію міськради через події у Мінську

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на вимогу депутатів різних фракцій скликає позачергову сесію міської ради цього понеділка з приводу подій в Мінську.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Марцінків наголосив, що підписання домовленостей у Мінську суперечить законодавству України і може вважатися державною зрадою.

Голова офісу президента підтвердив, що у Мінську підписано домовленості, в яких ОРДЛО будуть окремими визнаними територіями! А Росія в статусі гаранта-спостерігача опинилася на рівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ!

Росія НЕ БЕРЕ на себе ЖОДНИХ зобов’язань щодо виконання домовленого, вона присутня в статусі лише такого собі спостерігача… це означає що будуть зняті УСІ санкції!

Таким чином, зовнішню воєнну агресію з боку Росії проти України як протокольно, так процедурно буде зведено до «внутрішнього конфлікту в Україні», а РФ є лише спостерігачем, як ФРН, Франція та ОБСЄ.

Підписання цього документу у Мінську суперечить законодавству України й може мати лише одне трактування – державна зрада України, – йдеться в дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...