Мед Атлант

На Прикарпатті клієнт вбив таксиста, бо не мав грошей. ВІДЕО

Правоохоронці затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві таксиста в Тисменицькому районі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

13 березня до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що її співмешканець зник: поїхав таксувати і місце перебування його невідоме, телефонний зв‘язок з ним втрачено, інформують у пресслужбі обласної поліції.

На розшук прикарпатця негайно був зорієнтований особовий склад поліції, громадськість та допоміжні сили. Опитувалися колеги, знайомі та родичі, перевіряли камери відеоспостереження, проводилися подворові обходи дворів. Для встановлення місця знаходження автомобіля та громадянина перевіряли території міста та ближній районів.

Оперативники управління карного розшуку обласної поліції спільно з тисменецькими та Івано-франківськими правоохоронцями вжили усіх заходів для розкриття цього злочину. Поліцейські в результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановили та затримали підозрюваного у вбивстві. Йдеться про 26-річного мешканця Тисменицького району.

Як встановили поліцейські, зловмисник сів до автомобіля і коли таксист підвозив його в село Черніїв, сказав, що не має коштів оплатити проїзд. Під час сварки клієнт витягнув ніж та завдав ним безліч ударів перевізнику.

Після цього тіло загиблого помістив в автомобіль та поїхав ним з місця злочину в село Старі Кривотули. 37-річний потерпілий від отриманих травм помер в автомобілі.

Коментар начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області щодо розкриття вбивства таксиста та затримання підозрюваного:

Зараз слідчі встановлюють усі обставини справи. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Поліцейські відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Франківка придумала хвору сестру, аби виманювати гроші. ВІДЕО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...