Мед Атлант

Для Калуша випустили листівку, присвячену калійному промислу

У квітні у Калуші презентують нову поштову листівку, на якій зображене промислове минуле Калуша.

Як розповів “Калуш ФМ” головний спеціаліст з туризму управління економічного розвитку міста Віктор Павлів, ілюстрацію для нової поштової листівки намалював художник Мирослав Гаталевич. На ній зображені ратуша колишнього калійного заводу, перша шахта, вагонетка з калійною рудою та БєлАЗ, який виїжджає з кар’єру. З іншого боку – фото калійного комбінату і коротка довідка українською та англійською мовами про розвиток солеваріння в Калуші.

Ці листівки були видрукувані тиражем 1 тисяча штук за кошти, передбачені за програмою туристичного розвитку міста Калуша на 2017-2021 роки. Їх презентація відбудеться на туристичній виставці «КАЛУШ: ВЕСНА – ЛІТО 2020», яка проходитиме 4-5 квітня у виставковій залі Калуша (вул. Дзвонарська, 5).

Листівки ці презентаційні, вони не продаватимуться, а використовуватимуться для популяризації нашого міста, – зазначає Віктор Павлів і додає, що в розробці ще дві, які будуть присвячені дзвоноливарству і першій школі.

До слова, у 2018 році у Калуші була випущена перша поштова листівка, присвячена 210-річчю дзвоноливарні братів Фельчинських.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...